1001 Spring Trail Covasna – mai mult decât o provocare!

Începuturile… 

În vremuri de mult apuse, pe vremea zânelor, mari forțe s-au adunat, care doreau să fie eliberate. Dar nu oricum și nu oriunde, nu înspre nord, nu înspre sud, ci mai degrabă la răsărit pe tărâmul zânelor în curbura Carpaților Orientali!

Imensitatea asta de forțe, nu putea răzbi în mirifica vale a Cetății Zânelor,         decât prin firul magic al basmului.

Totul era frumos și liniștit, dar într-o zi la ceas de seară, acest amalgam de forțe au străpuns scoarța terestră a pământului cu un șuvoi de lavă fierbinte și incandescentă. Ce a adus la suprafață, gaze tămăduitoare și ape minerale ce aduc omului vindecare și alinare.

Toate aceste binecuvântări ale acestui pământ au rămas de atunci temelia frumosului oraș Covasna. Orașul care-și poartă mândru numele de ” Orașul celor 1000 de izvoare tămăduitoare”.

Privește, ascultă și crede că din vremuri străvechi forțele nevăzute, aerul ionizat și peisajele frumoase ale acestui colț de rai, toate la un loc, tămăduiesc și vindecă, corpul, mintea și sufletul oricărui muritor ce poposește pe aceste meleaguri.

Dacăte-am convins, te invităm să participi la 1001 Spring Trail Covasna –mai mult decât o provocare! – într-o aventură de neuitat, retrăind magia basmului de odinioară cu zâne, mofete, ape minerale și un aer ionizat!